Kunstzinnige Grafzerk met ronde RVS spiegel

2.00

Vrijblijvend informatie aanvragen
Omschrijving

Een kunstzinnige grafzerk

Moderne en kunstzinnige grafzerk van hoogglans gepolijst RVS – een heldere en zuivere spiegel die de hemel en de bloemen weerspiegelt. Een bijzonder monument dat lichtheid en puurheid uitstraalt.

moderne bijzondere grafzerk RVS

moderne bijzondere grafzerk van RVS

Modern grafmonument

Het monument is een bijzondere en kunstzinnige grafzerk die uniek van vorm en materiaal is. Een ronde zuivere spiegel van RVS zweeft visueel boven een bloemenbed en weerspiegelt de hemel en de omgeving. De namen zijn subtiel in de spiegel verwerkt.

Ontwerp en uitvoering

Het ontwerp is uniek. Eerst is er een 3D ontwerp gemaakt met een “artist’s impression”. Op basis daarvan kwamen we samen tot een uitvoering waar ieder zich in kon vinden. De bloemen en planten vormen bewust een belangrijk onderdeel van het monument.

Onderhoud Grafzerk

Het RVS is zo glad dat er nauwelijks vuil aan kan hechten waardoor de helderheid blijft; ook na jaren. Schoonmaken alleen als er stof op ligt met overvloedig (liefst gedestilleerd) water. Verder is er geen onderhoud nodig.

Grafmonument plaatsen

De grafzerk is samen met de familie geplaatst op de begraafplaats in Wychen.

Reacties


Je kunt er wel naar blijven kijken! Prachtig die reflectie van de lucht en de omgeving

Was zojuist nog even gaan kijken naar de voorjaarsbollen …..Langzaamaan begint het weer te bloeien. Het monument geeft zoveel troost !!!


RVS grafzerken en gedenktekens

Moderne en artistieke grafzerken van RVS onderscheiden zich van traditionele stenen door hun lichte en heldere uitstraling. Het RVS met kwaliteit 316 is bijzonder geschikt en duurzaam voor een begraafplaats. Het materiaal in vrijwel onderhoudsvrij en blijvend mooi. Door verschillende bewerkingen is het RVS minder of meer reflecterend. Als een gepolijst object weerkaatst het de omgeving als een spiegel.

Tekst kan gegraveerd, gelaserd uitgesneden of ge√ętst worden. Ook is het mogelijk handafdrukken en foto’s in RVS te verwerken.

RK Begraafplaats Wychen

Oorspronkelijk lag er een dorpskerkhof rondom de RK kerk. In 1853 werd it ontruimd voor de nieuwbouw van de kerk. Ten westee van de kerk verscheen de nieuwe huidige begraafplaats. Een aantal grafmonumenten en gedenktekens werd opnieuw geplaatst.