Grafkunst - persoonlijke en unieke grafmonumenten met liefde en aandacht gemaakt.

MONUMENTEN VOOR

KENMERK

MATERIAAL

SOORT

grafmonument of gedenkteken op maat

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

detail RVS grafkunst

Ieder mens is uniek; een gedenkteken of grafmonument voor uw dierbare of geliefde kan dat ook zijn! Als grafkunstenaar maak ik in nauwe samenspraak met nabestaanden prachtige en passende ontwerpen voor grafkunst in de vorm van grafmonumenten, grafstenen en gedenktekens.

Grafkunstenaar

Samen met u als nabestaande bespreken we de wensen en mogelijkheden om tot een uniek en passend grafmonument te komen. Vanzelfsprekend kunnen persoonlijke herinneringen aan uw dierbare in het monument verwerkt worden.

Grafkunst

Het resultaat is altijd een uniek, persoonlijk en bijzonder grafkunst monument dat bij u en uw dierbare past.  Hierboven vindt u enkele voorbeelden van eerder door mij gemaakte grafkunst – kunstzinnige en artistieke grafmonumenten van RVS 316, handgemaakt glas en cortenstaal.

 

Een keer kennismaken?

Ik luister dan aandachtig naar uw verhaal en eventuele wensen. Als er een klik is waarbij u het gevoel heeft dat ik de aangewezen persoon ben om het monument voor uw dierbare te mogen ontwerpen maak ik graag een aantal ontwerpen.

Ook als u nog geen uitgesproken ideeën heeft over de grafkunst of het gedenkteken voor uw geliefde dierbare dan denk ik graag met u mee! Kijk ook eens rond op deze website voor inspiratie.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuurt u een e-mail naar info@memorabel.nl. Ik hoor graag van u!