Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op

Ja, om u goed te woord te kunnen staan wil ik er ruim de tijd voor vrij maken om ongestoord en zonder tijdsdruk naar u te kunnen luisteren. Afspraken kunnen ook in het weekend of in de avond. Om een afspraak te maken kunt u mij bellen of appen 06-49351338 of een mail sturen info@memorabel.nl.

Het realiseren van een grafmonument kan meestal binnen twee maanden, maar in de praktijk hebben nabestaanden meestal meer tijd nodig.

Regelmatig voeren nabestaanden zelf een deel van een monument uit. Dat maakt het monument nóg persoonlijker. Ook zelf een ontwerp binnen brengen is mogelijk. Ieder monument is uniek en persoonlijk en maken we voor u op maat. U bent van harte welkom om tussendoor te komen kijken.

Ja, ik plaats grafmonumenten en gedenkstenen door heel Nederland.

Liefst een rouwkaartje, foto’s en vooral uw verhalen over uw dierbare, zodat we een gevoel krijgen wat het beste past. Verder graag de naam van de begraafplaats waar ik later zal informeren naar de daar geldende voorschriften.

Nee, ik vind dat het monument zo mooi en goed mogelijk moet worden. Als iemand anders iets beter kan dan ik dan moet ik het niet zelf doen. Daarom schakel ik voor de uitvoering van het gedenkteken alleen vakmensen in die liefde voor hun vak hebben en met de beste materialen en technieken werken.  Ik focus me vooral op het contact met nabestaanden, het ontwerpen en de begeleiding van de uitvoering. U bent van harte welkom om tussendoor te komen kijken en zoveel vragen te stellen als u wilt. Het maken van de eerste ontwerpen, tot het vervaardigen en plaatsen van de gedenksteen gebeurt in eigen beheer in Nederland. U bent verzekerd van een exclusief en hoogwaardig product.