Gedenktekens en grafmonumenten voor begraafplaats de Wissel Dronten

Grafmonumenten Dronten– Uniek en bijzonder! Een persoonlijk grafmonument dat iets zegt over de dierbare van wie we afscheid genomen hebben. Een gedenkteken dat anders is dan de gebruikelijke grafstenen die op de begraafplaats staan. Unieke grafmonumenten laten zien dat het ook anders kan.  He zijn bijzondere grafmonumenten die je (figuurlijk én letterlijk) doen stil staan.

grafmonumenten Dronten

grafmonumenten Dronten

Een grafmonument dat iets zegt over de persoon van wie afscheid is genomen. Een grafmonument anders dan de standaard grafstenen die de begraafplaatsen domineren. Dat een grafmonument ook anders kan tonen deze unieke en persoonlijke ontwerpen. Mooie en unieke grafmonumenten waar je (letterlijk en figuurlijk) bij stil bij blijft staan.

Gevestigd in Flevoland ontwerp ik grafmonumenten voor Dronten, Almere, Zeewolde en Lelystad.

MARIO

grafmonumenten Dronten RVS

bijzonder grafmonument van RVS

RVS Grafmonument strak en eenvoudig
Prachtig eerbetoon aan een man en vader: 2 ringen vormen samen een hart dat meer dan vol is met zijn naam. Samen met de afdruk van handen een teken van liefde en verbondenheid.

Grafmonumenten Dronten: eigentijds en modern

Als grafkunstenaar ontwerp ik persoonlijke monumenten en gedenktekens. Dat doe ik graag samen met u. Mooie eigentijdse persoonlijke monumenten van RVS, corten of glas. Ik maak alleen unieke en persoonlijke grafmonumenten in opdracht. U bent altijd verzekerd van een gedenkteken waarvan er slechts één bestaat.

Uw idee en wensen zijn het uitgangspunt. Ze vormen altijd de basis van het ontwerp dat leidt tot een uniek en passend grafmonument. Ook in Dronten. Omdat ieder grafmonument in nauw overleg tot stand komt ontstaat een bijzonder en uniek monument dat voor de nabestaanden herkenbaar en vol betekenis is. Alleen ervaren vakmensen met liefde voor hun product voeren de ontwerpen uit. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom tijdens het proces van het maken. Ook het plaatsen van het monument in Almere doe ik graag met u samen.

In Dronten ligt een prachtige begraafplaats: De Wissel in een rustige omgeving. De begraafplaats Dronten heeft een uitvaartcentrum met een moderne en sfeervolle inrichting. Het complex is in 2018 nog opgeknapt.

Begraafplaats De Wissel

De Wissel 1
8254 AM Dronten
De beheerder is in dienst van de gemeente Dronten