Bijzonder en uniek ontwerp van een Grafmonument, Grafsteen, Gedenksteen of Gedenkteken

Gunt u uw overleden dierbare een bijzonder, uniek en opvallend grafmonument? Neem dan contact op met mij, grafkunstenaar Jeroen Stok. Ik ontwerp en vervaardig bijzondere grafmonumenten van RVS, glas (gegoten, geblazen of gekleurd) en cortenstaal. Deze materialen zijn bovendien prima te combineren met brons, lood, natuursteen en versteend hout. Wenst u geen standaard grafsteen op het graf van uw partner, familielid, relatie of kind te hebben? Kiest u liever voor een speciaal voor diegene ontwikkeld kunstwerk? Dat nergens anders, op de hele wereld, te vinden is? Geef dan aan mij uw wensen door voor een opvallend grafmonument. Ik luister hier aandachtig naar, zodat ik ze optimaal kan vertalen in een bijzonder, opvallend en uniek grafmonument.

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Show sidebar
babygraf met vogels en bloemen

Bijzondere grafsteen baby met vogels en bloemen

2.00
Nieuw
kindermonument met hartje

Artistiek en speels kindermonument met Swarovski kristallen

1.00
rode rozen op modern grafmonument

Bijzonder RVS Grafmonument – gedenkteken voor Arjan

2.00
Nieuw
Detail RVS modern grafmonument voor partner echtgenoot

Modern Grafmonument van RVS met handafdrukken en verlichting

3.00
RVS grafzerk detail

Bijzondere en unieke RVS grafzerk met tranen voor verzamelgraf

1.00
gedenkteken Bronzen beeldje - grafkunst - graf vader

Artistiek Gedenkteken voor vader – RVS met kunstzinnig brons

1.00
glazen grafsteen met RVS en handafdrukken

Modern Gedenkteken voor echtgenoot van Glas en RVS

3.00
modern spiegelend RVS grafmonument voor ouders

Kunstzinnige Grafzerk met ronde RVS spiegel

2.00
Grafkunst Detail prachtige gekleurde rode glazen bloemen gedenkteken voor partner

Eigentijds grafmonument met glas – prachtige bloemen

3.00
Abstract en eigentijds RVS Grafmonument met ring Mobius voor partner met beplanting

Modern graf met RVS ring van Möbius – oneindigheidsteken

2.00
grafsteen kind - zwaan

Eigentijdse Glazen Grafzerk met zwaan en handafdrukken

3.00
Artistiek glazen grafmonument met gekleurde cirkel voor kind

Grafsteen Kind – Glas met gekleurde cirkel

1.00

Zo ontwerpen we samen een opvallend grafmonument

Omdat elk mens anders is, maak ik ook graag voor iedereen een uniek grafmonument. Maar om dit te kunnen doen, moet ik eerst weten wat u precies naar voren wilt laten komen in het gedenkteken of de grafsteen. Vertel mij welke herinneringen u heeft aan de overledene. Welke karaktereigenschappen en eigenaardigheden had hij of zij? Welke hobby’s waren belangrijk in het leven van deze persoon? Al deze informatie kan ik verwerken in een opvallend grafmonument. Ga een gesprek met mij aan, zodat we samen tot verschillende ideeën kunnen komen. Naar aanleiding daarvan lever ik diverse ontwerpen op. U kiest hier uw favoriete(n) uit. Deze werk ik verder voor u uit. Op die manier komen we geleidelijk uit tot een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet. Uiteraard heeft u de nodige tijd en rust nodig om akkoord te geven op een definitief ontwerp. Dat begrijp ik als geen ander. Het is immers niet zomaar een keuze. Daarom geef ik u hier alle ruimte voor. Bekijk eventueel alvast enkele ontwerpen op deze website ter inspiratie.

Met de volgende materialen maak ik unieke en opvallende werken

Als grafkunstenaar realiseer ik altijd unieke werken. Hiervoor gebruik ik uitsluitend duurzaam en kwalitatief hoogstaand resultaat. Elk bijzonder grafmonument wordt vervaardigd door vakmensen in Nederland. Omdat ik al jaren samenwerk met deze professionals, bent u verzekerd van een kwalitatieve en respectvolle aanpak. En het geeft u de mogelijkheid aanwezig te zijn bij de productie van uw gewenste grafmonument. Besef ook goed dat al mijn grafmonumenten erg bijzonder en opvallend zijn, vanwege hun persoonlijke en moderne karakter. Ik realiseer grafmonumenten van:

  • Lood
  • Brons
  • Cortenstaal
  • Gegoten glas
  • Geblazen glas
  • Versteend hout
  • Roestvast staal

Ook is het mogelijk bovenstaande materialen te combineren met natuursteen. Al deze moderne, duurzame materialen zijn de perfecte basis voor een uniek, opvallend en bijzonder grafmonument. Denkt u dat uw idee niet mogelijk is? Er is meer mogelijk dan u denkt. Geef uw ideeën aan mij door, dan zoek ik naar een passend ontwerp.

Laat mij u meenemen in de ontwikkeling van het grafmonument

Een uniek en bijzonder grafmonument laten realiseren, is een intiem, dierbaar en zorgvuldig proces. Daarom zorg ik er voor dat u hierbij vanaf het begin tot het eind nauw betrokken bent. Dit begint al bij het ontwerpen van het gedenkteken. Ik zorg dat wij samen tot een opvallend doch stijlvol geheel komen. Heeft u uit de verschillende opties, die ik voor u ontworpen heb, een variant gekozen die tot het definitieve eindontwerp leidt? Dan stuur ik u bij elke stap foto’s toe. Zo raakt u alvast vertrouwd met het grafmonument. Omdat u zeer nauw betrokken bent bij dit gehele proces, vindt er al snel een bepaalde berusting plaats. U ziet immers bij elke stap steeds beter dat uw overleden dierbare straks op een prachtige, unieke en bijzondere plek te gedenken is. Ben ik bijna klaar met het opvallende, unieke grafmonument? Maar bent u nog niet klaar voor de confrontatie? Omdat het afscheid u dan te dichtbij komt? Geen probleem, ik geef u alle tijd en ruimte die u nodig heeft.

Kies voor unieke, opvallende en bijzondere toevoegingen

Zodra u een bepaald materiaal heeft uitgekozen en een vorm heeft bedacht, bijvoorbeeld een dier, bloemen of sierlijke ringen, kunt u overwegen het grafmonument een extra bijzondere en opvallende finishing touch te geven. Met moderne laser- en graveertechnieken is het tegenwoordig namelijk mogelijk persoonlijke herinneringen vast te leggen in een gedenkteken, grafsteen of grafmonument. Denk aan een bijzondere foto, een hand-, voet- of zoenafdruk of een handgeschreven tekst. Op die manier creeert u van een gewone gedenkplaats een bijzonder uniek grafmonument. Bekijk alvast wat eerder gemaakte grafmonumenten op deze website. Wellicht dat ze u doen inspireren tot bepaalde ideeën. Mag ik een opvallend bijzonder grafmonument voor uw overleden dierbare ontwikkelen? Dan nodig ik u graag uit aanwezig te zijn bij de plaatsing ervan. Zo wordt dit gehele proces voor u uniek en zeer persoonlijk.

Maak een afspraak met mij voor een uniek grafmonument

Wilt u uw overleden dierbare gedenken bij een opvallend, uniek en bijzonder grafmonument? Laat deze dan door mij ontwerpen en realiseren. Hierbij houd ik uiteraard uw ideeën, wensen en herinneringen centraal. Laat mij deze vertalen in een bijzonder en persoonlijk gedenkteken. Bekijk mijn eerdere ontwerpen op deze website ter inspiratie en geef uw eigen suggesties aan mij door. Bel naar 06-49351338 of stuur een e-mail naar info@memorabel.nl. Ik zorg er graag voor dat er straks een opvallende, bijzondere en unieke gedenkplaats bestaat voor uw overleden dierbare.