Bijzondere grafmonumenten in Almere

Grafmonumenten Almere – Eenvoudig en toch heel bijzonder!

Een persoonlijk gedenkteken dat iets zegt over degene van wie afscheid is genomen. Een grafmonument anders dan de standaard grafstenen die de begraafplaatsen domineren. Dat een grafmonument ook anders kan laten deze unieke ontwerpen zien. Bijzondere grafmonumenten waar je (letterlijk en figuurlijk) bij stil blijft staan.

kindergraf Almere

Kindergraf Almere

In Almere liggen twee prachtige begraafplaatsen: begraafplaats Almere-stad en begraafplaats Almere-haven. Beiden liggen in een rustige omgeving. Gevestigd in Flevoland (Lelystad) ontwerp ik unieke grafmonumenten ook voor Almere.

Moderne Grafmonumenten Almere bijzonder en persoonlijk

Als kunstenaar ontwerp ik een persoonlijk grafmonument of gedenkteken graag samen met u. Mooie moderne en persoonlijke grafmonumenten van corten, metaal, rvs en/of glas. Ik maak alleen unieke en persoonlijke monumenten in opdracht. U bent verzekerd van een grafmonument waarvan er geen tweede bestaat.

Uw wensen en idee vormen het uitgangspunt en zijn altijd de basis bij het ontwerpen en de uitvoering van een uniek en bijzonder grafmonument. Ook in Almere. Doordat ieder grafmonument in nauw overleg gemaakt wordt ontstaan bijzondere en unieke monumenten die voor de nabestaanden heel betekenisvol zijn. Alleen ervaren vakmensen met liefde voor hun product voeren de ontwerpen uit. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om tijdens het proces van het maken langs te komen. Ook het plaatsen van het monument in Almere doe ik graag met u samen.

 

Begraafplaatsen in Almere

In Almere liggen twee prachtige begraafplaatsen: begraafplaats Almere-stad en begraafplaats Almere-haven. Beiden liggen in een rustige omgeving.

  • > De begraafplaats Almere-stad heeft een uitvaartcentrum met een aula en crematorium,
  • > De begraafplaats Almere-Haven heeft een kleinschalig uitvaartcentrum.

Beide begraafplaatsen met het crematorium en de uitvaartcentra worden beheerd door de PC Hooft en Yarden Uitvaartorganisatie.

Beide begraafplaatsen zijn zeer mooi aangelegd. De omgeving met verschillende “grafkamers” en “grafterpen” is heel sfeervol vormgegeven met respect voor rust en privacy. Beide begraafplaatsen hebben verschillende soorten graven. Men kan kiezen uit particuliere graven en algemene graven.

De website http://www.begraafplaatsenencrematoriumalmere.nl/ geeft meer informatie over de begraafplaatsen en crematorium Almere

Begraafplaats Almere Stad

Kruidenweg 3

1312 SR Almere Stad

Telefoonnummer: 036 – 535 7200

Mail: info@begraafplaatsenencrematoriumalmere.nl

Website: Begraafplaats Almere Stad

Begraafplaats Almere Haven

Oosterdreef

1357 DK Almere Haven

Telefoonnummer: 036 535 7200

Mail: info@begraafplaatsenencrematoriumalmere.nl

Website: Begraafplaats Almere Haven