Modern en eigentijds ontwerp van een Grafmonument, Grafsteen, Gedenksteen of Gedenkteken

Een modern of eigentijds grafmonument verschilt op verschillende fronten van standaard, traditionele grafstenen. Het belangrijkste aspect hierbij, is dat een modern grafmonument volledig naar eigen wens ontworpen en gerealiseerd kan worden. U heeft hierbij immers geen vaste vormen of formaten waar u zich aan moet houden. Ik, glaskunstenaar Jeroen Stok, realiseer eigentijdse grafmonumenten van RVS, gegoten of geblazen glas en cortenstaal. Ook kan brons, lood, natuursteen en versteend hout gebruikt worden. Ieder eigentijds of modern grafmonument dat ik realiseer, komt in nauwe samenspraak met de nabestaanden tot stand.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Moderne Grafzerk van glas en RVS met voetafdrukken en bloemen

Artistiek glazen grafmonument met voetafdrukken en bloemen

3.00
rode rozen op modern grafmonument

Bijzonder RVS Grafmonument – gedenkteken voor Arjan

2.00
RVS grafzerk detail

Bijzondere en unieke RVS grafzerk met tranen voor verzamelgraf

1.00
grafkunst RVS

Bijzondere Grafzerk van RVS | Modern & Abstract | RVS Gedenkteken met hart

2.00
Grafkunst RVS en corten

Corten Grafmonument met vingerafdruk

3.00
Grafkunst Detail prachtige gekleurde rode glazen bloemen gedenkteken voor partner

Eigentijds grafmonument met glas – prachtige bloemen

3.00
traditioneel-familiegraf-gecombineerd-met-modern-rvs

Familiegraf met vogel | Modern RVS en traditionele grafsteen gecombineerd

1.00

Grafmonument | Bijzonder & speels | RVS met bloem – lelie

1.00
grafkunst met leliebloem

Grafmonument met lelie | Bijzondere RVS-grafzerk

3.00
Modern RVS vogel - valk - voor echtgenoot partner

Grafmonument met vogel | Valk van RVS

2.00
Artistiek glazen grafmonument met gekleurde cirkel voor kind

Grafsteen Kind – Glas met gekleurde cirkel

1.00
glazen grafsteen met tekening orchidee

Grafsteen van glas voor moeder

1.00

De totstandkoming van een uniek grafmonument

Ik ontwerp en vervaardig graag een uniek en persoonlijk grafmonument voor uw overleden dierbare. Ieder mens is in mijn optiek namelijk anders. Ik vind daarom ook dat elke grafsteen uniek zou moeten zijn. Laat mij weten wat de karaktereigenschappen, hobby’s en eigenaardigheden van de overledene zijn. Dan vertalen we deze samen in een bijzonder gedenkteken of een speciale grafsteen. Ik luister aandachtig naar uw wensen en lever desgewenst wat inspiratie. Op deze website kunt u alvast wat eerder gerealiseerde grafmonumenten zien staan. Na ons gesprek lever u diverse ontwerpen, waar u een favoriet uit kunt kiezen. Deze werk ik vervolgens voor u uit. Ik weet als geen ander dat het uitkiezen van een eigentijds of modern grafmonument rust en ruimte behoeft. Daarom geef ik u ook alle tijd om het definitieve ontwerp te selecteren.

Als u kiest voor een eigentijds grafmonument van RVS

Als iemand aangeeft voor een modern of eigentijds grafmonument te willen gaan, komen we al snel terecht bij RVS als materiaal. Dit oogt immers erg stijlvol, strak en zuiver. RVS is bovendien heel goed bewerkbaar. Kiezen voor een combinatie met natuursteen en/of (gekleurd) glas is uiteraard ook mogelijk. Van RVS kan ik speelse of strakke figuren realiseren. Denk aan dieren of ringen. En in een compleet RVS grafmonument kan ik lijnen aanbrengen, maar ook tekst, foto’s of zelfs handafdrukken. Heeft u al een beeld idee? Of heeft u op deze website een variant zien staan die u erg aanspreekt? Geef dit dan aan mij door, zodat we uw ideeën en wensen samen kunnen uitwerken. Een eigentijds grafmonument van RVS maak ik met RVS 316. Dit is de beste kwaliteit roestvrij staal (ook bekend als roestvaststaal).

Dit zijn de voordelen van een modern RVS grafmonument

Als u een modern of eigentijds grafmonument wenst, dan is kiezen voor RVS een erg verstandige keus. RVS 316 is namelijk:

  • Zeer gemakkelijk schoon te houden
  • Op verschillende manieren te bewerken
  • Duurzaam en het vergt vrijwel geen onderhoud
  • Strak, licht en helder en het straalt eenvoud en rust uit
  • Uitstekend te combineren met onder andere glas en steen
  • Bestand tegen agressieve stoffen en van hoogstaande kwaliteit
  • Geschikt voor gravering/lasering van foto’s, afbeeldingen en tekst

Weet u al precies hoe u het grafmonument wilt laten bewerken? Geef dit dan aan mij door. Ik vertaal uw wensen graag in een persoonlijk en uniek modern of eigentijds grafmonument.

Laat mij u meenemen in de ontwikkeling van het grafmonument

Ik maak nooit dezelfde grafmonumenten. Elke grafsteen en elk gedenkteken is uniek. Gunt u uw overleden dierbare ook een echt bijzonder kunstwerk? Laat de ontwikkeling van het moderne grafmonument dan aan mij over. Bij mij staan uw wensen voorop. Zo maak ik bij elke stap in het proces foto’s van het grafmonument. Zo kunt u het proces zorgvuldig volgen. Op die manier wordt u optimaal hierbij betrokken en krijgt u een goede band met het eigentijdse gedenkteken. U raakt ermee vertrouwd. Deze berusting kan enorm bijdragen aan de rouwverwerking. Gaat de ontwikkeling van het werk u iets te snel? Bent u er nog niet klaar voor geconfronteerd te worden met dit persoonlijke en unieke grafmonument? Geef dit dan aan mij door. Ik begrijp uw keuze heel erg, omdat een uniek en eigentijds grafmonument behoorlijk wat emoties kan doen oproepen.

Houd rekening met deze reinigingsvoorschriften

Een modern grafmonument of een eigentijds grafteken van RVS behoeft een andere reiniging dan standaard grafstenen. Het allerbelangrijkst is dat u krassen voorkomt. Daarom hier alvast wat essentiële reinigingsvoorschriften. Maak het grafmonument nooit schoon met schuursponsjes of schuurmiddelen. Deze realiseren krassen. Om dezelfde reden is het af te raden zand en vuil met een droge doek weg te vegen. Zit er viezigheid op het grafmonument? Spoel dit dan eerst met voldoende water weg. Het reinigen van een eigentijds of modern grafmonument kan het beste gedaan worden met RVS reiniger, glasreiniger of zeep. Voor hardnekkige vlekken kunt u een dik, zacht en vloeibaar reinigingsmiddel gebruiken. Het is prima als deze schoonmaakproducten alcohol bevatten. Wat u echter nooit moet doen, is bleekwater, staalwol, zilverpoets of reinigingsproducten met chloor gebruiken.

Geef uw wensen aan mij door voor het eigentijdse grafmonument

Gunt u uw overleden dierbare een persoonlijk, modern en eigentijds grafmonument? Maak dan een afspraak met mij. Ik hoor graag uw wensen, ideeën en herinneringen aan de overledene. Ik vertaal deze graag in een uniek en bijzonder gedenkteken. Heeft u nog helemaal geen idee over het ontwerp? Bekijk dan alvast wat variaties op deze website. Het zorgt wellicht voor de nodige inspiratie. U bereikt mij door te bellen naar 06-49351338 of stuur een e-mail naar info@memorabel.nl. Ik realiseer graag een persoonlijk en uniek grafmonument dat modern en eigentijds is.