grafkunstGrafkunst – Kunstzinnig en artistiek ontwerp van een Grafmonument, Grafsteen, Gedenksteen of Gedenkteken

Als uw dierbare hield van kunst en vormgeving en misschien zelf artistiek was dan is grafkunst – een passend kunstzinnig en artistiek grafmonument – op zijn plaats.

Samen met u als nabestaande bespreken we de wensen en mogelijkheden om zo tot een passend grafmonument te komen. Vanzelfsprekend kunnen we persoonlijke herinneringen van uw dierbare in het monument verwerken.

Het resultaat is altijd een uniek, persoonlijk en bijzonder grafmonument dat bij u en uw dierbare past. Geen standaard grafsteen maar een mooi en bijzonder grafkunst monument.  Hieronder vindt u enkele voorbeelden van eerder door mij gemaakte grafkunst – kunstzinnige en artistieke grafmonumenten van RVS 316, handgemaakt glas en cortenstaal.

 

Resultaat 1–12 van de 41 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Detail-kunstzinnig-gedenkten-voor-moeder-corten-staal-met-vlinders-harten

Artistiek corten grafmonument moeder met gekleurde harten

2.00
Nieuw
kindermonument met hartje

Artistiek en speels kindermonument met Swarovski kristallen

1.00
Moderne Grafzerk van glas en RVS met voetafdrukken en bloemen

Artistiek glazen grafmonument met voetafdrukken en bloemen

3.00
kindergrafsteen van glas en rvs

Babygraf van glas met vogels en bloemen

1.00
Kindergrafmonument babygraf met vlinders

Bijzonder babygraf met RVS hart en glazen vlinders

2.00
rode rozen op modern grafmonument

Bijzonder RVS Grafmonument – gedenkteken voor Arjan

2.00
RVS grafzerk detail

Bijzondere en unieke RVS grafzerk met tranen voor verzamelgraf

1.00
babygraf met vogels en bloemen

Bijzondere grafsteen baby met vogels en bloemen

2.00
grafkunst RVS

Bijzondere Grafzerk van RVS | Modern & Abstract | RVS Gedenkteken met hart

2.00
Grafkunst RVS en corten

Corten Grafmonument met vingerafdruk

3.00
Grafkunst Detail prachtige gekleurde rode glazen bloemen gedenkteken voor partner

Eigentijds grafmonument met glas – prachtige bloemen

3.00
grafsteen kind - zwaan

Eigentijdse Glazen Grafzerk met zwaan en handafdrukken

3.00

Grafkunst van Memorabel Grafmonumenten

Zoekt u een uniek en persoonlijk eerbetoon? Misschien is grafkunst dan war u naar op zoek bent. Een grafkunst grafmonument is altijd persoonlijk uniek en bijzonder. Memorabel Afscheidsmonumenten ontwerpt samen met u een artistiek gedenkteken dat uw wensen en ideeën vormgeeft op een artistiek verantwoorde manier.

Het resultaat is altijd een exclusief en bijzonder grafmonument van de hoogste kwaliteit. Bij het ontwerpen gaan we uit van het budget dat u aan het monument wilt spenderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Opties en mogelijkheden voor grafkunst

Hierboven ziet u al een aantal voorbeelden van gerealiseerde grafkunst grafmonumenten. Graag laat ik u meer voorbeelden en mogelijkheden van persoonlijke grafkunst zien en ook de manier waarop ik samen met nabestaanden tot een passend ontwerp kom. Qua materiaal kunt u in principe alles kiezen. Veel nabestaanden die met mij een artistiek grafkunst grafmonument ontwierpen kozen voor materialen als hand gemaakt glas, RVS (316), geroest staal (corten staal) maar ook steensoorten als Noors Graniet,  Belgisch hardsteen en graniet..

Hoe ontwerp je een grafkunst grafmonument?

Belangrijk aspect is de kennismaking waarin we met elkaar bespreken wat de wensen zijn en wat zou passen bij  de overleden dierbare. Sommige nabestaanden hebben schetsen en ideeën, andere geen concrete ideeën maar wel verhalen en gevoelens die ze verbeeld willen zien in een persoonlijk monument.

Een persoonlijke en uniek grafmonument vergt veel aandacht. Ik luister aandachtig en zorgvuldig en met respect vertaal ik uw verhalen, gedachten en wensen in concrete grafkunst ontwerpen. Voor een eerste kennismakingsgesprek neem ik ruim tijd. Pas als er van beide kanten een klik is ga ik voor u aan het werk. Ik maak dan een serie ontwerpen waarvoor u alleen betaalt als er een geschikt ontwerp tussen zit.

Ontwerp en uitvoeren van Grafkunst

Als we tot een ontwerp komen dat bevalt gaan we dit uitvoeren. Vanzelfsprekend doen we dit in onderling overleg en houd ik u voortdurend op de hoogte van de voortgang. Bij iedere stap die we maken informeer ik u en bent u welkom om te komen kijken en eventueel aanwijzingen te geven.

Omdat we zo stapsgewijs werken weet u zeker dat het grafkunst monument helemaal in overeenstemming met uw wensen wordt. We haasten u en ons zelf nooit! Ik zeg altijd: Je kunt het maar één keer goed doen.

Als het monument eenmaal klaar is plaatsen we dat het liefst samen waarbij u kunt helpen. Als het monument eenmaal staat maak ik voor u nog een fotoboekje waarin het hele proces van het eerste gesprek, de eerste schetsen, de modellen, de verschillende stadia van uitvoeren tot en met de plaatsen getoond wordt. Een persoonlijk aandenken aan een intensief proces. Want dat is wat grafkunst is – een persoonlijk proces waarin de gedachte aan de dierbare centraal staat.

Graag ontwerp ik ook voor uw dierbare een mooi en persoonlijk grafkunst monument. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 06 49 351 338.