Grafzerk op maat laten ontwerpen

Het uitkiezen van een grafzerk voor een overleden dierbare is geen makkelijk proces. U bent er heel zeker van dat u graag een mooi gedenkteken wilt plaatsen op het graf van uw dierbare. Maar als u plotseling voor de keuze staat als het gaat om de vorm, de tekst en het materiaal, is het ineens minder makkelijk dan u wellicht zou denken. U wilt namelijk wel dat de grafzerk past bij de dierbare die u herdenkt. Bij Memorabel kunt u een unieke grafzerk die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen laten ontwerpen en maken. Elke grafzerk is maatwerk. Dit betekent dat iedere grafzerk uniek en persoonlijk is. Wij begeleiden u door dit hele proces.

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Show sidebar
rode rozen op modern grafmonument

Bijzonder RVS Grafmonument – gedenkteken voor Arjan

2.00
Nieuw
Detail RVS modern grafmonument voor partner echtgenoot

Modern Grafmonument van RVS met handafdrukken en verlichting

3.00
RVS grafzerk detail

Bijzondere en unieke RVS grafzerk met tranen voor verzamelgraf

1.00
modern spiegelend RVS grafmonument voor ouders

Kunstzinnige Grafzerk met ronde RVS spiegel

2.00
grafsteen kind - zwaan

Eigentijdse Glazen Grafzerk met zwaan en handafdrukken

3.00
Artistiek Gedenkteken met gekleurde blokken glas en RVS voor partner

Moderne Grafzerk met gekleurde blokken glas voor partner

3.00
Details glazen vogeltjes - kunstzinnige glazen grafzerk voor partner

Moderne artistieke grafzerk van glas met vogeltjes

2.00
Moderne Grafzerk van glas en RVS met voetafdrukken en bloemen

Artistiek glazen grafmonument met voetafdrukken en bloemen

3.00
babygraf Casper

Grafsteen baby – speels en artistiek vosje van corten

1.00
Familiegraf - Grafmonument GAST

Modern Familiegraf – RVS met Noors graniet

3.00
grafmonument glas en RVS

RVS Grafmonument met orchidee van glas

3.00
Grafkunst RVS en corten

Corten Grafmonument met vingerafdruk

3.00

Grafzerk samen met u op maat maken

Grafzerken zijn er in allerlei vormen, materialen en stijlen. Samen met alle betrokkenen van uw overleden dierbare zorgt Memorabel voor de realisatie van een passende en persoonlijke grafzerk. Een passende en persoonlijke grafzerk is een monument dat echt iets zegt over het leven van uw dierbare. Bij de realisatie van de grafzerk wordt u betrokken tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Maakproces van de grafzerk

Het maken van een grafzerk op maat doen we in een aantal zorgvuldige stappen en kan daardoor enige maanden in beslag nemen. Het doel is namelijk om een tijdloos en eeuwigdurend monument te maken. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en kijken we hoe we een mooi en persoonlijk monument kunnen realiseren. Ook bekijken we samen de mogelijkheden voor het materiaal, de stijl en eventuele kenmerken van de grafzerk. Wij geven u alle benodigde ruimte om uw verhaal te vertellen en om uw wensen en ideeën voor het ontwerp van de grafzerk aan ons te vertellen. Stap voor stap bespreken we met u de onderdelen van het ontwerp, zodat er geen overhaaste beslissingen genomen worden.

Ontwerp van de grafzerk

Naar aanleiding van alles wat we samen met u besproken hebben, maakt Memorabel een aantal ontwerpen en schetsen voor de grafzerk. Die schetsen bespreken we uiteraard met u. Op grond van uw opmerkingen op de schetsen maken we een aangepast ontwerp. Van dit ontwerp maken we een maquette van de grafzerk op schaal. Soms zelfs in meerdere varianten. Spreekt het ontwerp u aan? Dan maken we een berekening van de definitieve kosten van de verschillende varianten van de grafzerk.

Grafzerk op ware grootte

De volgende stap is een model op ware grootte. Zodat u een goed gevoel krijgt hoe het eindresultaat wordt. U kunt er omheen lopen, kijken hoe goed de tekst leesbaar is, kloppen de details, etc. ? U kunt dan nog details aanpassen en weet zeker dat de grafzerk straks helemaal naar uw zin is.

Plaatsen van de grafzerk

Als het ontwerp is uitgevoerd en goedgekeurd spreken met u een datum af waarop we de grafzerk gaan plaatsen. Wij waarderen het zeer als u bij de plaatsing aanwezig bent. Het is voor iedereen belangrijk om een gevoelig traject als het realiseren van een grafzerk voor een dierbare naar volle tevredenheid af te ronden.

Contact met Memorabel

Na het overlijden van een dierbare is het vaak moeilijk om u te oriënteren op het uitzoeken en het maakproces van een grafzerk. Wij adviseren u om op een rustig moment geheel vrijblijvend te komen kijken hoe het maken van een grafzerk in zijn werk gaat. Dan bent u er ‘straks’ goed op voorbereid. U kunt hiervoor contact opnemen met Memorabel via 0320-218676 of via info@memorabel.nl. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden van het maken van een grafzerk met u te bespreken.