Moderne grafmonumenten Emmeloord

grafmonumenten Emmeloord - RVS

eigentijdse schoonheid

Grafmonumenten Emmeloord – Heel bijzonder en toch zo eenvoudig!

Een persoonlijk grafmonument dat iets zegt over de dierbare van wie we afscheid hebben genomen. Een gedenkteken dat anders is dan de gebruikelijke  grafstenen die op de meeste begraafplaatsen staan.  Een grafmonument kan ook anders – dat tonen deze persoonlijke en unieke grafontwerpen zien. Bijzondere en unieke grafmonumenten die je, letterlijk maar ook figuurlijk, stil doen staan.

Vanuit Flevoland (Lelystad) ontwerp en lever ik unieke grafstenen en grafmonumenten voor Lelystad, Almere, Zeewolde, Dronten en Emmeloord.

Eigentijdse Grafmonumenten Emmeloord

Als grafkunstenaar ontwerp ik graag samen met u een persoonlijke grafsteen of grafmonument voor uw dierbare. Het zijn mooie en moderne grafmonumenten van RVS, glas en corten. Doordat ik alleen unieke en persoonlijke monumenten maak bent U altijd verzekerd van een persoonlijk grafmonument waarvan geen tweede exemplaar bestaat.

Samen met u bespreek ik wat U aan wensen en ideeën heeft. Die zijn altijd het uitgangspunt. Bij het maken van verschillende ontwerpen zijn die altijd de basis. De ontwerpen en de uitvoering van een persoonlijk en bijzonder grafmonument gaat altijd in samenspraak.

Grafmonument in overleg

Omdat ieder ontwerp in nauw overleg gemaakt wordt ontstaan bijzondere en unieke grafmonumenten die voor nabestaanden herkenbaar en vol betekenis zijn. Alleen ervaren vakmensen met liefde voor hun product werken aan de ontwerpen. Vanzelfsprekend bent u als opdrachtgever van harte welkom om te komen kijken als we het monument aan het maken zijn.  Ook het plaatsen van het grafmonument op de begraafplaats in Emmeloord doe ik graag met u samen.

Begraafplaats Emmeloord

In Emmeloord ligt een prachtige begraafplaats die met veel liefde is vormgegeven door  Tjerk van der Wal die dat deed in dienst van de gemeente Noordoostpolder. Het is bijzonder dat één persoon hier decennia aan kon werken en de begraafplaats van een leeg veld heeft zien veranderen in een sfeervolle parkomgeving met bijzondere bomen.

De begraafplaats heeft een algemeen, katholiek en moslim gedeelte. Op het terrein is ook een theehuis gevestigd dat door vrijwilligers wordt gerund. Het theehuis is open van dinsdag tot en met zondag

-van 10.30 uur tot 15.30 uur (november tot en met februari) en
-van 10.30 uur tot 16.30 uur (maart tot en met oktober).

De begraafplaats wordt beheerd door de gemeente Noordoostpolder. De begraafplaats met verschillende “kamers” en velden is zeer mooi aangelegd en  sfeervol vormgegeven met respect voor rust en privacy. De begraafplaats heeft  verschillende soorten graven.

Adres
Algemene Begraafplaats Emmeloord

Espelerlaan 69A
8302 DC Emmeloord

Het Yarden Uitvaartcentrum ’t Westerhuis op de begraafplaats wordt beheerd door Yarden

Begraafplaatsen Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder omvat meerdere dorpen met eigen begraafplaatsen:

Locaties begraafplaatsen
Espelerlaan 69a, Emmeloord
Oosterringweg 73, Bant
Blankenhammerweg 1a, Luttelgeest
Groene Zoom 1, Marknesse
Winstonstraat 34, Kraggenburg
Zuidert 2, Ens
Akkerstraat 2, Nagele
Wildzang 20, Tollebeek
Vaartweg 84, Espel
Graaf Florislaan 46, Creil
Meerweg 20, Rutten