Grafsteen, Grafmonument, Gedenksteen of Gedenkteken van RVS

Als een graf voltooid wordt met een RVS grafmonument, kan zeer uitvoerig aangegeven worden van wie er afscheid genomen is. Niet alleen qua naam en datum, maar ook door middel van foto’s, afbeeldingen, figuren, vormen en kleuren. Wilt u een RVS grafmonument laten ontwikkelen? Laat mij, grafkunstenaar Jeroen Stok, uw wensen en ideeën vertalen in een unieke en persoonlijke grafsteen. Neem geen genoegen met de strakke, kille en eenzijdige grafmonumenten die vaak gekozen worden. Laat mij een RVS grafmonument met een ziel ontwerpen en vaardigen.

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Show sidebar
babygraf met vogels en bloemen

Bijzondere grafsteen baby met vogels en bloemen

2.00
Nieuw
kindermonument met hartje

Artistiek en speels kindermonument met Swarovski kristallen

1.00
rode rozen op modern grafmonument

Bijzonder RVS Grafmonument – gedenkteken voor Arjan

2.00
Nieuw
Detail RVS modern grafmonument voor partner echtgenoot

Modern Grafmonument van RVS met handafdrukken en verlichting

3.00
RVS grafzerk detail

Bijzondere en unieke RVS grafzerk met tranen voor verzamelgraf

1.00
Kindergrafmonument babygraf met vlinders

Bijzonder babygraf met RVS hart en glazen vlinders

2.00
gedenkteken Bronzen beeldje - grafkunst - graf vader

Artistiek Gedenkteken voor vader – RVS met kunstzinnig brons

1.00
glazen grafsteen met RVS en handafdrukken

Modern Gedenkteken voor echtgenoot van Glas en RVS

3.00
modern spiegelend RVS grafmonument voor ouders

Kunstzinnige Grafzerk met ronde RVS spiegel

2.00
Grafkunst Detail prachtige gekleurde rode glazen bloemen gedenkteken voor partner

Eigentijds grafmonument met glas – prachtige bloemen

3.00
Abstract en eigentijds RVS Grafmonument met ring Mobius voor partner met beplanting

Modern graf met RVS ring van Möbius – oneindigheidsteken

2.00
RVS Modern Gedenkteken van twee ringen voor partner van gepolijst RVS

Modern artistiek Gedenkteken RVS met samengesmeedde ringen

2.00

De totstandkoming van een RVS grafmonument

Ieder mens is anders. Elk mens heeft zijn of haar unieke eigenaardigheden, karaktereigenschappen, voorkeuren en hobby’s. Deze zaken laat ik graag terugkomen in mijn grafmonumenten. Om te ontdekken welke punten het beste passen bij de overledene waarvoor u een grafsteen wilt laten maken, ga ik graag zorgvuldig met u in gesprek. Immers, om tot een persoonlijke invulling te komen, is er tijd en aandacht nodig. Deel met mij alles wat voor dit traject van waarde is. Denk aan persoonlijke verhalen, foto’s, ideeën, wensen en dierbare herinneringen. In alle rust stilstaan bij het ontwerp van de grafsteen, draagt bovendien bij aan een bezielde en berustende rouwverwerking. Samen creëren we op die manier een RVS grafmonument dat maar voor één iemand gemaakt kan zijn. De persoon die u op een unieke en persoonlijke manier wilt gedenken.

Dit maakt RVS grafmonumenten zo bijzonder

Wat RVS gedenktekens en grafmonumenten zo bijzonder maakt, is dat ze zo stijlvol afwijken van de standaard stenen grafstenen. Dit zorgt voor een zeer verfijnde uitstraling. Overigens zijn RVS grafmonumenten wel perfect te combineren met natuursteen en (gekleurd) glas. Op die manier kan er een uiterst uniek geheel gecreëerd worden. Bekijk op deze website alvast een hoop voorbeelden van wat er zoal mogelijk is met RVS. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor strakke, moderne rechte lijnen, of juist voor zwierige, speelse vormen. Wat past het beste bij uw overleden dierbare of bij uw herinneringen aan hem of haar? Geef het aan mij door, zodat ik de juiste vorm van RVS kan vervaardigen. Elk grafmonument van RVS verwezenlijk ik met RVS 316, de beste kwaliteit roestvrij staal (ook bekend als roestvaststaal).

Ontdek de voordelen van RVS grafmonumenten

Kiezen voor een RVS grafmonument is een erg verstandige keus. RVS biedt namelijk vele voordelen. RVS 316:

  • Is zeer gemakkelijk schoon te houden
  • Is op verschillende manieren te bewerken
  • Blijft mooi en vergt vrijwel geen groot onderhoud
  • Oogt strak, licht en helder en straalt eenvoud en rust uit
  • Is uitstekend te combineren met onder andere glas en steen
  • Is bestand tegen agressieve stoffen en van hoogstaande kwaliteit
  • Kan gegraveerd of gelaserd worden met foto’s, afbeeldingen en tekst

Heeft u al een bepaalde wens qua bewerking in gedachten? Deel deze dan met mij. Ik zorg er graag voor dat uw wens precies zo verwezenlijkt wordt als u voor ogen heeft.

Kies voor een uniek ontwikkeld RVS grafmonument

Veel aanbieders van RVS grafmonumenten beschikken over een grote loods of tuin met daarin een enorme hoeveelheid ontwerpen. U kunt een optie aanwijzen, de naam en geboorte- en sterfdata van de overledene doorgeven, en daar genoegen mee nemen. Gunt u de baby, het kind, de man of de vrouw toch net wat bijzonderders? Laat mij dan een unieke RVS grafsteen vervaardigen. Bij elke stap maak ik een foto, zodat u dit bijzondere en belangrijke proces nauwlettend kunt bijhouden. Ik nodig u zelfs uit om de uitwerking van het product bij te wonen. Zo krijgt u er al een goede band mee en wordt het RVS gedenkteken erg vertrouwd en persoonlijk voor u. Bent u nog niet klaar voor de confrontatie met het daadwerkelijke grafmonument? Geef dit dan aan. U ontvangt van mij alle tijd en ruimte die u nodig heeft.

Zo houdt u een RVS grafmonument in optimale staat

Hoewel RVS zo goed als onderhoudsvrij is, kan het materiaal wel ietwat dof worden. Ook wilt u krassen op de grafsteen uiteraard voorkomen. Daarom leg ik u graag alvast uit hoe u het gedenkteken het beste kunt schoonhouden. Gebruik ten eerste nooit schuursponsjes of schuurmiddelen. Deze zullen krassen veroorzaken. Veeg, om dezelfde reden, zand en vuil nooit weg met een droge doek. Spoel het vuil en het zand dus eerst weg met voldoende water. Blijft er nog wat zitten? Reinig de RVS grafsteen dan met RVS reiniger, zeep of glasreiniger. Zijn er hardnekkige vlekken terechtgekomen op het grafmonument? Kies dan voor een dik, zacht en vloeibaar reinigingsmiddel. Ook schoonmaakproducten op basis van alcohol zijn veilig te gebruiken op RVS. Gebruik verder nooit bleekwater, zilverpoets, staalwol of reinigingsproducten met chloor op het RVS grafmonument.

Geef uw wensen aan mij door voor het RVS grafmonument

Heeft u behoefte aan een modern, strak doch stijlvol RVS grafmonument? Laat dit dan door mij vervaardigen. Ik luister eerst aandachtig naar uw wensen en verhaal, zodat ik precies die grafsteen kan realiseren die perfect bij de overledene past. Neem contact met mij op, zodat we samen in gesprek kunnen gaan. Mocht u nog helemaal geen idee hebben over het ontwerp? Dan voorzie ik u graag van inspiratie. U bereikt mij door te bellen naar 06-49351338 of stuur een e-mail naar info@memorabel.nl. Ik zorg er graag voor dat er straks een persoonlijk en uniek RVS grafmonument bestaat, waarbij u uw overleden dierbare kunt gedenken.