grafkunst monument rvs cortenstaal detail

Grafkunst – persoonlijke en unieke grafmonumenten met liefde en aandacht gemaakt.

Ieder mens is uniek; een gedenkteken of grafmonument voor uw dierbare of geliefde kan dat ook zijn! Als grafkunstenaar maak ik in nauwe samenspraak met nabestaanden prachtige en passende ontwerpen voor grafkunst in de vorm van grafmonumenten, grafstenen en gedenktekens.

Samen met u als nabestaande bespreken we de wensen en mogelijkheden om tot een uniek en passend grafmonument te komen. Vanzelfsprekend kunnen persoonlijke herinneringen aan uw dierbare in het monument verwerkt worden.

Het resultaat is altijd een uniek, persoonlijk en bijzonder grafkunst monument dat bij u en uw dierbare past.  Hieronder vindt u enkele voorbeelden van eerder door mij gemaakte grafkunst – kunstzinnige en artistieke grafmonumenten van RVS 316, handgemaakt glas en cortenstaal.

 

detail rvs albatrosurnengrafgrafkunst van corten staal en RVSdetail ridderspoor bloemen in glazen grafmonument

Grafkunst in samenspraak

Grafkunst gedenkteken kan in verschillende stijlen, vormen en materialen ontworpen en uitgevoerd worden. In nauwe overleg ontwerp en maak ik een oprecht persoonlijk gedenkteken dat past bij uw dierbare. Persoonlijke grafkunst zegt en verbeeldt iets over uw geliefde dierbare. Om  persoonlijke grafkunst te kunnen maken hoor ik graag uw verhalen, herinneringen en ideeën. Als u al concrete ideeën heeft over hoe het gedenkteken voor uw dierbare moet worden denk ik graag met u mee hoe we dit zo mooi mogelijk kunnen realiseren.

Grafkunst in opdracht  – hoe werkt dat?

Eerst maak ik graag kennis met u. In een vrijblijvende ontmoeting kunt vertellen wat u wilt delen. Ik hoor graag uw herinneringen en wensen. Hiervoor neem ik alle tijd. Alleen wanneer we beiden het gevoel hebben dat ik de aangewezen persoon ben om een grafkunst monument voor uw dierbare te ontwerpen ga ik aan het werk.

Grafkunst – kleine modellen

Als er een klik is begin ik met het maken van schetsen en ontwerpen. Zodat u een goed beeld krijgt van het grafkunst gedenkteken voor uw geliefde dierbare. Alle besproken zaken en wensen uit het gesprek probeer ik op een artistiek verantwoorde wijze te verbeelden in de ontwerpen.
Zodr deze af zijn bent u samen met uw familie in mijn atelier welkom om de ontwerpen te komen bekijken en bespreken.

ontwerpen grafmonument

ontwerpen grafmonument

Bijna altijd is er een aantal ontwerpen die direct de voorkeur hebben. Het uiteindelijke ontwerp wordt vaak een verrassende combinatie verschillende elementen van deze favorieten.

 

babygraf - foto baby

foto van baby in plexiglas

Opties oor grafkunst

Op deze website ziet u voorbeelden van reeds gerealiseerde unieke grafkunst.  Graag toon ik u meer voorbeelden en mogelijkheden van persoonlijke grafkunst. Ook kan ik ingaan op de werkwijze hoe ik samen met nabestaanden tot een passend ontwerp kom. Qua materiaal is bijna alles wel mogelijk. Hand gemaakt glas, RVS (316), geroest staal (corten staal) maar ook steensoorten als Noors Graniet,  Belgisch hardsteen en natuursteen.

Kennismaken?

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@memorabel.nl. Graag tot ziens!

Grafkunstenaar Jeroen Stok in atelier