gedenksteentje babygraf
Nieuws

Hoe kies ik de juiste grafsteen bij het overlijden van mijn kind?

Het mooiste grafmonument voor uw kind

Een grafmonument voor uw kind uitzoeken is een emotionele en intensieve aangelegenheid. Het overlijden van uw kind is immers het ergste wat u kan overkomen. Het verdriet zit hoog en er moeten veel zaken geregeld worden. Bij Memorabel hebben wij hier oog voor en zijn wij u dan ook graag van dienst bij het ontwerpen van een uniek en mooi grafmonument, dat recht zal doen aan uw kind.

Het ontwerpen van de kindergrafsteen

Een kindergrafsteen dient persoonlijk, mooi en uniek te zijn. Als ouder zoekt u een grafsteen dat het unieke levensverhaal van uw kind vertelt. Onze collectie bevat diverse kindergrafstenen. Ook kunnen wij de kindergrafsteen geheel naar uw wensen ontwerpen. In een eerste persoonlijk gesprek komen uw wensen naar voren. Heeft u al een idee over hoe u wenst dat de grafsteen eruit mag gaan zien? Of bent u hier nog niet over uit? Wij denken graag met u mee omtrent een ontwerp waar u uiteindelijk een goed gevoel bij heeft. Bij het ontwerpen van de kindergrafsteen is er veel mogelijk en heeft u de keuze uit diverse combinaties. U heeft de keuze uit diverse materialen, kleuren en steensoorten. Denk aan RVS, glas cortenstaal of steen. Tevens is er de mogelijkheid om mooie vormen te verwerken in het grafmonument voor uw kind. Zo wordt bij kinderen veel gekozen voor hartjes, beren en vlinders. Ook ronde vormen sieren het grafmonument.

Extra persoonlijke toevoegingen

Bij Memorabel bieden wij ook extra persoonlijke toevoegingen. U kunt ervoor kiezen een prachtige foto van uw kind op de grafsteen te laten plaatsen, maar ook teksten en hand- of voetafdrukken behoren tot de mogelijkheden. Door onze speciale lasertechnieken, kunnen wij deze uiterst scherp plaatsen. Wat ook mooi kan zijn is de naam van uw kind in zijn/haar handschrift op de grafsteen te zetten, zodat het grafmonument nog unieker en persoonlijker wordt. Of versier het grafmonument met een mooie tekening die uw kind zelf gemaakt heeft. Heeft u andere wensen voor de grafsteen? Laat deze dan aan ons weten, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken en een ontwerp kunnen maken dat geheel aan uw wensen voldoet. In ons fotoalbum kunt u bekijken welke kindergrafstenen wij ontworpen hebben, zodat u een impressie heeft van wat wij voor u kunnen betekenen.

Zet ons in voor het ontwerp van uw kindergrafsteen

Wenst u ook een prachtige unieke kindergrafsteen te laten ontwerpen? Maak dan de keuze voor Memorabel. Door onze persoonlijke benadering denken wij van begin tot eind met u mee. Tevens houden wij u op de hoogte van het ontwerpproces door u foto’s van het grafmonument te sturen, zodat wijzigingen op tijd aangebracht kunnen worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.